Wednesday, September 12, 2007

king burger

Kırkımdan sonra hayatımda ilk kez King Burger yedim. Arkadaşlarım lezzetli olduğundan bahsetmişlerdi. Salihli odun köfte gibi ateşte pişiyormuş acaba nasıl diye merak ediyordum. NewYork Bronx'ta bir keresinde Burger King'e girmiştim, ama fiyatları yüksek geldiğinden Junior modelini yemiştim, tadının aynı olup olmadığından emin değildim.
Geçen hafta Forum Bornova'da yiyesimiz tuttu. Aslında marketten verilen bir indirim kuponunu kullanacaktık ama o başka yerde geçiyormuş. Biz de indirimsiz yiyiverdik.
Hamburgeri bitiremedim, çok ve lezzetsiz geldi. Patatesler plastik gibiydi. Eşimin isteğiyle soğan halkası diye pis bişey daha aldık, onun da ne tadını, ne dokusunu beğendim.
Yanında verdikleri ketçapta da bir koku vardı. 20 lira karşılığında bir daha fast food yememe dersi aldım.

Gecikmiş miyim: Hayır

2 comments:

MAVİ_SAKAL said...

kesinlikle lezzetsiz ve tam pişirilmeyen etleri var. Eti tek taraflı pişiriyorlar. Sokak başı köfteler kadar lezzetli değil. Yorumunuz için sağolun. Nasıl bir deneym KERALA?

endiseliperi said...

biz bora ile önce arkadaş, sonra sevgili ve işte sonunda da karı koca olduk ya, hala çoğu şeyi bilmeyiz hakkımızda. bora'nın sadece bir yerde sevdiği ve adı artist olan sosisli dışında fast food ile arası pek hoş değildir ama geçen gün msn'de "akşama hamburger yapayım mı," diye sorduğumda, "hayır, hamburgerden nefret ederim." cevabını da beklemiyordum. gerçi onun her durumda yerli malı tüketmek ve amerikan ürünlerine gıcık olmak gibi bir eğilimi var. ben de yok. burger king'in bean burger'ini bayıla bayıla yerdim. içinde 41 adet bakliyat ve baharat olduğunu söylemişti çalışan çocuk. servisi diğerlerine göre daha geçti. sonra üretimden kaldırdılar. sonra tekrar geldi galiba ama bu sürec de benim sağlıklı beslenme zamaıma denk gelip, abartılı bir şekilde fast food yememe zamanıma denk geldi. nefret eder miyim? hayır! bazen öyle, bol ketçaplı, salkım saçak bir hamburgeri, salkım saçak bir halde yemek istiyorum.

böyle yani.
:)

bu sitenizi ben yeni buldum. iyiymiş.

 
Site Meter